Családi, baráti rendezvény

A PRÓNAY-KASTÉLY ÖSSZEHOZZA A CSALÁDOT!

A földrajzi távolság és a rengeteg munka egyre kevesebb időt hagy a családra és a barátokra. A Prónay-kastélyban összehozhatja a családot, ünnepelhet együtt a barátokkal, rég nem látott ismerősökkel.
Minimum 5 szoba foglalásától rendezvényét örömmel fogadjuk és mindent megteszünk, hogy felejthetetlen élményben legyen részük.

Privát összejövetelek esetén helyszínünk 5 főtől 150 főig áll az Önök rendelkezésére.

Rendezvénytípusok: 
 •  születésnap,
 •  évfordulók,
 •  osztálytalálkozók,
 •  baráti összejövetelek,
 •  tematikus táborok,
 •  vadászcsoportok.
Amit garantálunk a rendezvényéhez: 
 •  Exkluzív helyszín, igény esetén kizárólagos használattal, így a rendezvény nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja meg.
 •  Természetközeli környezet Budapesthez és a repülőtérhez közel, 45 percnyi autóútra.
 •  Szálláslehetőség 100 főig Alsópetény területén.
 •  Professzionális gasztronómia és Nógrád ízei az igényeknek megfelelően.
 •  19. századi környezet a 21. század modern követelményeivel ötvözve (klimatizált terem, vetítés, hang-,  fénytechnika).
 •  Rendezvényszervezési tanácsadás.
 •  Kiegészítő programok szervezése és lebonyolítása.

Végre egy hely, ahol tényleg csak a családra és a barátokra figyelhet, a többit bízza ránk!

Szarvasgomba-vadászat

Ki gondolná, hogy az Alsópetény közeli erdők értékes gasztronómiai különlegességnek számító fűszert, vagyis szarvasgombát rejtenek. A felejthetetlen szarvasgomba vadászat titkaiba képzett szarvasgombászunk és kutyája vezeti be a vendégeket.
Természetesen a kóstoló sem marad el, hiszen a zsákmányból séfünk ínycsiklandó fogásokat készít.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu

Borkóstoló

Elhozzuk Badacsonyt Nógrádba, hiszen a Prónay-kastély tulajdonosi családjának szőlőbirtokáról érkeznek a kóstolóinkon bemutatott tételek.
Az Örsi-hegy felső részén található Csendes Dűlő Szőlőbirtok mára már 3,5 hektáros szőlőültetvényét majdnem fél évszázada gondozzák tulajdonosai. A badacsonyi borvidék egyik legszebb panorámájával büszkélkedő birtokon a bazaltos talajon növő szőlőből készített olaszrizling, szürkebarát, hárslevelű és kéknyelű komoly hazai és nemzetközi díjakat tudhat magáénak.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu

Vadak testközelben lélekmelegítővel

Nógrád határában van egy különleges vadaspark, közel s távol nem találunk ehhez hasonlót. A vendégeket traktor viszi be az erdőbe, ahol egy vadlesre felmászva szinte testközelből csodálhatják meg a vadasparkban szabadon élő állatok százait.
(A 1,5 órás program sötétedés előtt két órával indul.)

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu
 

Sörkóstoló

Dublinban többszörös díjas Hava István a rétsági Fűtőház Sörfőzde megálmodója a sörkészítésnél minden esetben a minőséget helyezi előtérbe. Kizárólag minőségi - német, belga, amerikai, szlovén - alapanyagokat használva első osztályú termékeket készít családi vállalkozásában.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu
 

Fedezze fel Alsópetény lenyűgöző tájait!

Érdemes a nálunk töltött idő alatt a Prónay-kastély területén kívülre is kimerészkedni, Alsópetény és környéke ugyanis megannyi természeti csodát rejt. Számtalan szabadidős tevékenységnek hódolhatunk, a környező dombok, erdők ugyanis kitűnő terepet nyújtanak a túrázás, a kerékpározás vagy a nordic walking szerelmeseinek. Ha pedig valami egészen különleges élményre vágyik, vegyen részt szarvasgomba-vadászataink egyikén!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu