Ugrás a tartalomra

Széchenyi 2020

"A P92 Primus Kft. eszközbeszerzése"


GINOP-2.1.8-17-2018- 02923

Támogatás összege: 29 195 000 Ft

Támogatás mértéke: 50 %

A P92 Primus Kft. tevékenységi-szolgáltatási területeinek bővítését célozzák a projekt során beszerzett humán egészségügyi eszközök. Ezen új terület, a humán egészségügyi szolgáltatások, amelynek fókusza a fitness-wellness szolgáltatások, de a sablonos szolgáltatási struktúrán túllépve alternatív rekreációs gyógyító és egészségmegőrző tevékenységeket, sőt komplex programokat is tud kínálni.


A projekt során olyan orvosi/fitnesz eszközök beszerzése történt, amellyel komplex egészségmegőrző kúrákat lehet kivitelezni. Meglévő partneri együttműködésünkkel jelenleg három féle ilyen kúrát tudnánk ajánlani: Mayr-kúra (a testtömeg index szabályozásán és méregtelenítésen alapuló, a termékeny ivarsejtek számának növelését célzó kúra, ezzel növelve a teherbe esés esélyét), Kneipp-kúra (hidroterápiás kúra, ahol programozott módon különböző hőfokú víz alkalmazásával stimulálja a testet, vegetatív reakciókat kiváltva) UltraCell-kúra (fokozatos, programozott módon történő zsírbontás, amelynek célja a körméret csökkentése)


A magas színvonalú és biztonságos ellátás érdekében a kúrákat egészségállapot felmérés előzi meg, megfelelő – szintén a projekt keretein belül beszerzett - mérőműszerekkel, eszközökkel.


A fentiekhez kapcsolódóan a projekt keretében beszerzett főbb berendezések:

  • Terheléses EKG és ultrahang vizsgálati berendezések
  • A Fény-, hang-, hőterápiás berendezések
  • Vitalitás mérő IHHT/OIT masszázs berendezés
  • Hydro- és elektro-terápiás berendezések


(Megjegyzés: A P92 Primus Kft. az általa, a projekt során beszerzett eszközökkel nem nyújt hivatalos orvosi gyógykezeléseket, erre sem a berendezések, sem a kínált eljárások nem alkalmasak, ilyen tevékenységek végzését a pályázati cél nem tartalmazott)

KÉRJE AJÁNLATUNKAT! Ajánlatkérés