Rendezvények

A céges rendezvényektől elkezdve, esküvőkön át a családi és baráti rendezvények mellett wellbeing programoknak, csapatépítőknek és kreatív kurzusoknak is helyszínt biztosít a Prónay-kastély. Modern kialakítása és sokszínű szolgáltatása teszi lehetővé a különböző igények maximális kiszolgálását.

Esküvő

Mondja ki a boldogító igent a dísztó kis szigetén, készítsék el kreatív fotóikat a természetben, költsék el esküvői vacsorájukat és mulassanak a lakodalmukon a kastély parkjában, korhű szalonjaiban, vagy modern rendezvénytermében, pihenjék ki a nagy napot a kastély nászutas lakosztályában, mely éjszakát ajándékba adjuk az ifjú párnak.

Céges rendezvény

Színvonalas és egyedi hangulatú tréning helyszínek a Prónay-kastély korhűen berendezett szalonjaiban és modern rendezvénytermében.

Céges rendezvények esetén helyszínünk 5 főtől 150 főig áll az Önök rendelkezésére.

Családi, baráti rendezvény

A Prónay-kastély összehozza a családot!
A földrajzi távolság és a rengeteg munka egyre kevesebb időt hagy a családra és a barátokra. A Prónay-kastélyban összehozhatja a családot, ünnepelhet együtt a barátokkal, rég nem látott ismerősökkel.

Rendezvényhelyszíneink

Rendezvénytermeink tökéletes helyszínként funkcionálnak a különböző alkalmakhoz. A kisebb létszámú privát összejövetelektől az egészen nagy létszámú, 100-150 fős eseményekhez is kínálunk megoldást. A Nagykastély, a rendezvényterem, a szekciótermek és a borospince minden szükséges eszközzel felszereltek, illetve profi csapatunk örömmel segít a további felmerülő igények megvalósításában.