Programok

A Prónay-kastély és Alsópetény számos kulturális és gasztronómiai programot kínál vendégeinek, de a környék az aktív pihenésre vágyóknak és a természet szerelmeseinek is kiváló lehetőségeket rejt.

Kastélyprogramok

A Prónay-kastély több száz éves múltra tekint vissza, szalonjai társasági eseményeknek adtak otthont. A zene, a tánc, a játék és a kiváló ételek fontos szerepet játszottak a vidéki nemesség életében. Az újjáéledt Prónay-kastély ma is megannyi természetközeli, kulturális, szórakoztató és gasztronómiai élmény programmal várja vendégeit. Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg...

Táborok

Egy különleges helyszínen, egyedülálló környezetben szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné felfedezni a sport, az életmód és a művészetek világát. Táborainkban lehetőséget kínálunk arra, hogy testi és szellemi határait feszegetve fejlődjön, inspirációt merítsen, és egy új közösség részese legyen. 
Csatlakozzon hozzánk, és lépjen ki a mindennapi rutinból egy olyan környezetbe, ahol a fejlődés, a kikapcsolódás és az új élmények várnak!

Alsópetényi látnivalók

A sokszor a Cserhát kis Svájcaként emlegetett település a dél-cserháti dombok lankái közt meghúzódva terül el. A közel 680 lelkes kistelepülés a nemzetközi főútvonalaktól távol esik, de a környező nagyobb városokból (Vác, Rétság) autóval és busszal is könnyen megközelíthető. Így a település ideális hely a pihenést és kikapcsolódást keresők számára. Jó levegője és a hely atmoszférája marasztaló.

Programok a környéken

Alsópetény és környéke számos érdekes programlehetőséget kínál, ideértve a történelmi látnivalókat, természeti szépségeket és aktív szabadidős tevékenységeket is.