Kastélyprogramok

A Prónay-kastély több száz éves múltra tekint vissza, szalonjai társasági eseményeknek adtak otthont. A zene, a tánc, a játék és a kiváló ételek fontos szerepet játszottak a vidéki nemesség életében. Az újjáéledt Prónay-kastély ma is megannyi természetközeli, kulturális, szórakoztató és gasztronómiai élmény programmal várja vendégeit. Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg...

Prónay borszalon

A Prónay Borszalon eseményein különböző hazai pincészetek tételeit kóstolhatják a résztvevők Oláh István séfünk ételkülönlegességeivel.
Induljon a hétvége egy kellemes borvacsorával!

Következő borszalonunk időpontja: 2024. április 26., péntek
Foglaljon asztalt!

Afternoon tea

Kellemes angol stílusú és hazai motívumokkal kiegészített délutáni teázgatás uzsonna kíséretében, melynek pazar környezetét az alsópetényi Prónay-kastély biztosítja.
A remek hangulat és az autentikus élmény megteremtéséről professzionális személyzetünk gondoskodik.

Következő időpont: április 28. 
Foglaljon asztalt!

Sunday lunch

Ki ne szeretne vasárnap nyugodtan megebédelni és nem törődni semmivel, csak Vendégként élvezni az ízeket, a csodás környezetet és tökéletes harmóniában zárni a hetet? Mi biztosítjuk a minőségi alapanyagokból készült ételeket és a barátságos kiszolgálást.

Következő alkalmaink:

Május 5. Anyák Napi Sunday Lunch

Június 16. Apák Napi Sunday Lunch

Pünkösdi Piknik

Szeretettel várjuk hagyományos pünkösdi rendezvényünkre!

2024. május 20., 10:00-16:00

Barangoljon az ősfás parkban, telepedjen le a kis tó partján, és lépjen be a Prónay-kastély századelő hangulatát idéző szalonjaiba!

Levendulaszüret

A Prónay-kastély 800 tőből álló levendula kertjébe a június végi, július eleji virágzás idején levendulaszüretre várjuk az érdeklődő cégeket.

2024-ben június 20-27. között kerül megrendezésre a szüret.

Kastélylátogatás

A kastély épületeit és a parkját végigjárva bejárjuk a műemlék épületeket és mesélünk a kastélyban élt nemesi családok életéről.

Vezetett kastélyséta: 2.500 Ft/fő
Parkséta egyénileg: 800 Ft/fő, 14 év alatti gyerekeknek 500 Ft/fő

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!
recepcio@pronaykastely.hu

+36 35 530 009