Ugrás a tartalomra

Esküvő

Tóparti szertartás

Az álom nálunk megvalósul...

Távol él a családjától? Szeretné az esküvőn összehozni a rokonokat, barátokat?

Budapesthez és a reptérhez közel, a szállás és az esküvő teljes programja egy helyen. Varázslatos hely, felejthetetlen élmény, kulináris élvezetek!

Esküvője teljes időtartamára kizárólagos használatot biztosítunk, így ezt a fontos napot tényleg CSAK szerettei és barátai társaságában töltheti. 

Mondja ki a boldogító igent a dísztó kis szigetén, készítsék el kreatív fotóikat a természetben, költsék el esküvői vacsorájukat és mulassanak a lakodalmukon a kastély parkjában, korhű szalonjaiban, vagy modern rendezvénytermében, pihenjék ki a nagy napot a kastély nászutas lakosztályában, mely éjszakát ajándékba adjuk az ifjú párnak.


Amit a Prónay-kastély garantál az Önök esküvőjén:

 • Exkluzív helyszín, kizárólagos használattal, így az esküvő nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja meg.
 • Romantikus, meghitt természetközeli környezet Budapesthez és a repülőtérhez közel, csak 45 percnyi autóútra.
 • Az esküvő minden programja egy helyszínen, így nem kell rohanni sminkeshez, a fodrászhoz, az anyakönyvvezetőhöz és a vendégeknek sem kell izgulniuk, hogy honnan késnek el. :)
 • Szálláslehetőség 100 főig Alsópetény területén, így másnap a vendégekkel együtt reggelizhetnek, egy utolsó ölelésre találkozhatnak…
 • Esküvői vacsora 150 főig.
 • Professzionális gasztronómia és Nógrád ízei az igényeknek megfelelően.
 • A szertartás és a vendégfogadás romantikus, természetközeli kastélykörnyezetben.
 • A vacsora és a szállás a 21. század modern követelményeinek megfelelően. (klimatizált szobák és terem, vetítés, hang, -fénytechnika).
 • Esküvőszervezési tanácsadás, igény esetén szervezés.
 • Rossz idő esetén "B" terv.
 • Online esküvő meghívó használata.

"Végre egy hely, ami szebb, mint a fotókon."

Kérjen ajánlatot és belépési jelszót esküvői ajánlati oldalunkra!

Ajánlatkérés

 

Tekintse meg TÉLI AJÁNLATUNKAT.

 

Tekintsék meg online esküvői helyszínbejárásunkat:

 

Díjaink

A Hungarian Wedding Award két alapítóját és a magyarországi esküvőszervezés két elismert szakértőjét kérdeztük a Prónay-kastélyról.

Creative Weddings: Landesz Katalin

 

Icon Esküvőszervezés: Déri Annamária

 

Vendégfogadás

A Prónay-kastély díszudvara ideális helyszín a vendégek fogadásához, ahol a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek lehetőségük nyílik köszönteni egymást. Esős idő esetén a bejárattal szemben lévő, korhű bútorokkal berendezett Prónay Szalonban részesítheti illő fogadtatásban vendégeit.

Szertartás a parkban vagy a tó partján

A Nagykastély mögötti dísztó kis szigete, a tóra néző terasz vagy az öreg platánfa árnyéka romantikus helyszín a házasságkötéshez. Időjárástól függően, a szertartás a kastély központi szalonjában is megtartható.
A hagyományt tiszteletben tartva, templomi esketésre is van mód a Nézsai Egyházközséghez tartozó alsópetényi Szent István templomban, ahol Rados László atya katolikus liturgia szerint celebrálja a házasságkötést.

Esküvői vacsora

A közel 300 m2-es, a kastélyparkhoz közvetlenül csatlakozó rendezvénytermünkben 150 főt tudunk körasztalos ültetéssel elhelyezni úgy, hogy a tánctérnek is elegendő hely marad. A minden igényt kielégítő klimatizált terem hang- és fénytechnikával felszerelt. Az akusztikus burkolatok biztosítják a kiváló zenei hangzást, hiszen ez elengedhetetlen, ha felejthetetlen élményt szeretnének.
Az épület üveg homlokzata természetközelivé varázsolja a termet, ami a semleges alapszínei miatt bármilyen színvilágú dekorációt lehetővé tesz.
Az elegáns esküvői vacsora menüjét az Önök igénye alapján állítjuk össze a magyar és a nemzetközi konyha ízvilágával.

 

Esküvő a kastélyban - Egy álom valóra vált

Hallgassák meg hogyan emlékezik vissza Eszter és Károly a Prónay-kastélyban szervezett esküvőjére. A párral Déri Annamária a pár esküvőszervezője és Tömösvári Szilvia kastélyigazgató beszélgetett.


Pár: Zavaros Eszter & Szemerédy Károly Szervezés: Icon Esküvőszervezés - Déri Annamária

 

Helyszíneink

 

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT! Ajánlatkérés