Balance Spa

Különálló Fürdőház épületünkkel egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol vendégeink átélhetik a tökéletes pihenés élményét. A regenerálódást, az egészségtudatos életmódot és az egészségmegőrzést támogató programjaink mellett különféle masszázskezelésekkel, hangterápiával, valamint a legújabb technológiájú testkezelő gépekkel és jádeköves masszázságyakkal várunk mindenkit, aki szeretné újra megtalálni testi-lelki egyensúlyát.

Felfrissülés és ellazulás a Fürdőházban

Fürdőházunk a kikapcsolódás szigete, amelyet úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére való pihenési lehetőségeket. A medencében úszással és aquajogging gyakorlatokkal ébreszthetjük fel testünket, a jacuzziban pedig átadhatjuk magunkat a teljes ellazulásnak. Szerettük volna a természet adta nyugalmat is becsempészni a Fürdőházba, ezt pedig az óriási ablakokkal sikerült elérnünk, melyeken át csodás kilátás nyílik a Prónay-kastély kertjébe.

Barangoljon a felpezsdítő Szaunavilágban!

Fürdőházunk várja a vendégeket, ahol minden adott a tökéletes ellazuláshoz és felfrissüléshez. Az immunrendszer erősítéséről és a méregtelenítésről az infraszauna, a bioszauna, a Finn szauna, a gőzkabin, valamint az aroma- és sószoba gondoskodik, míg a testi és lelki feltöltődéshez érdemes kipróbálni az élményzuhanyokat, valamint pihenő- és masszázságyainkat.

Masszázsok

Egy jó masszázs csodákat tesz – nemcsak a testet frissíti fel, de lehetővé teszi, hogy kicsit kiszakadjunk a rohanó, stresszes hétköznapokból, és átadjuk magunkat a relaxációnak és a feltöltődésnek.

Gépi kezelések

A manuális kezelések mellett vendégeinket két innovatív gép is várja, amelyek a legújabb technológiákkal segítenek elérni a kívánt eredményt. Szépségápolási és alakformáló kezelésünk az alakformálásban, míg jádeköves termomasszázs kezelésünk az egyénre szabott gerincterápiában nyújt hatékony támogatást.

Különleges terápiás kezelések

A népszerű és közismert masszázskezelések mellett néhány különlegesebb gyógymóddal és technikával is készültünk vendégeinknek. Fedezze fel a hangtálakban rejlő energiákat, vagy élvezze a manuálterápia és a lágy csontkovácsolás jótékony hatásait!

Hozza magát formába Fitnesztermünkben!

Hangulatunkhoz és közérzetünkhöz nagyban hozzájárul a testmozgás. Nem elég csak a szellemünket tornáztatni, a test is ugyanúgy igényli az odafigyelést. Fitneszrészlegünkön minden megtalálható egy átmozgató edzéshez. A legfejlettebb technológiájú gépekkel várjuk azokat a vendégeinket, akik az intenzív és erősítő testmozgás hívei. Akik pedig inkább a szabadban szeretnek sportolni, a futópálya és az outdoor fitneszpark nyújt erre kiváló lehetőséget a Prónay-kastély varázslatos kertjében.