Esküvő

AZ ÁLOM NÁLUNK MEGVALÓSUL...

Távol él a családjától? Szeretné az esküvőn összehozni a rokonokat, barátokat?

Budapesthez és a reptérhez közel, a szállás és az esküvő teljes programja egy helyen. Varázslatos hely, felejthetetlen élmény, kulináris élvezetek!

Esküvője teljes időtartamára kizárólagos használatot biztosítunk, így ezt a fontos napot tényleg CSAK szerettei és barátai társaságában töltheti. 

Mondja ki a boldogító igent a dísztó kis szigetén, készítsék el kreatív fotóikat a természetben, költsék el esküvői vacsorájukat és mulassanak a lakodalmukon a kastély parkjában, korhű szalonjaiban, vagy modern rendezvénytermében, pihenjék ki a nagy napot a kastély nászutas lakosztályában, mely éjszakát ajándékba adjuk az ifjú párnak.

Amit a Prónay-kastély garantál az Önök esküvőjén
  • Exkluzív helyszín, kizárólagos használattal, így az esküvő nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja meg.
  • Romantikus, meghitt természetközeli környezet Budapesthez és a repülőtérhez közel, csak 45 percnyi autóútra.
  • Az esküvő minden programja egy helyszínen, így nem kell rohanni sminkeshez, a fodrászhoz, az anyakönyvvezetőhöz és a vendégeknek sem kell izgulniuk, hogy honnan késnek el. :)
  • Szálláslehetőség 100 főig Alsópetény területén, így másnap a vendégekkel együtt reggelizhetnek, egy utolsó ölelésre találkozhatnak…
  • Esküvői vacsora 150 főig.
  • Professzionális gasztronómia és Nógrád ízei az igényeknek megfelelően.
  • A szertartás és a vendégfogadás romantikus, természetközeli kastélykörnyezetben.
  • A vacsora és a szállás a 21. század modern követelményeinek megfelelően. (klimatizált szobák és terem, vetítés, hang, -fénytechnika).
  • Esküvőszervezési tanácsadás, igény esetén szervezés.
  • Rossz idő esetén "B" terv.

"Végre egy hely, ami élőben sem okoz csalódást a gyönyörű fotók után."

Mintamenük letöltése:

Vendégfogadás

A Prónay-kastély díszudvara ideális helyszín a vendégek fogadásához, ahol a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek lehetőségük nyílik köszönteni egymást. Esős idő esetén pedig a 19. század hangulatát idéző szalonok biztosítják a romantikus környezetet.

Szertartás a parkban vagy a tó partján

A házasságkötés megtartására szebbnél szebb helyszíneket kínál a kastélypark. Kimondani a boldogító igent a dísztó kis szigetén vagy a tó partján álló platánfa alatt, de csodás választás a kastély terasza is, ahonnan a vendégek rálátnak a romantikus természetközeli környezetet biztosító impozáns kastélykertre. 

Esküvői vacsora

Kisebb létszámú esküvő esetén a vacsorához hangulatos helyszín a Nagykastély Werbőczy Szalonja, a nagyobb létszámú vendégsereg leültetésére pedig a különálló parkkapcsolatos rendezvényteremben van lehetőség. A közel 300 nm-es rendezvénytermünk teljes befogadó képessége körasztalos ültetéssel max. 150 fő.

Egyéb szolgáltatások

Érkezhet a szabadban megrendezett szertartásra lovashintón vagy akár old timerrel, az ünnepélyes bevonulásnak csak a képzelet szabhat határt. A jó hangulat megalapozásához közkedvelt szolgáltatás a Gin Tonic bár, mely stílusos kiegészítője lehet a teremdekorációnak is. Az este folyamán a buli hevében kicsit megpihenve, frissítő és szórakoztató lehet megtekinteni egy ünnepélyes tűzijátékot kint a tóparton, melynek megszervezésében esküvőszervezőink örömmel állnak rendelkezésére.