Céges rendezvény

EGY HELY, AHOL A MUNKA IS KIKAPCSOLÓDÁS!

Budapesttől mindössze 50 km-re fekvő tréning- és konferenciahelyszínünkön mindent megteremtünk, hogy Ön hatékonyan dolgozhasson. 

Színvonalas és egyedi hangulatú tréning helyszínek a Prónay-kastély korhűen berendezett szalonjaiban és modern rendezvénytermében.

Céges rendezvények esetén helyszínünk 5 főtől 150 főig áll az Önök rendelkezésére.

Rendezvénytípusok:
 •  vezetői tréning,
 •  menedzsment meeting,
 •  konferencia,
 •  partnertalálkozó,
 •  termékbemutató,
 •  gálavacsorák,
 •  csapatépítő tréningek.
Amivel hozzájárulunk az Ön sikeréhez:
 • Könnyű és gyors megközelíthetőség, Budapesttől mindössze 50 km-re, 45 percnyi autóútra.
 • Kiváló adottságokkal rendelkező, napfényes termek.
 • Igény esetén kizárólagos használat, így nem kell másokat kerülgetni sem az étteremben, sem a wellnessben és a kastély munkatársai is csak az Önök rendezvényére koncentrálnak.
 • Mobil és beépített hang-, vetítés- és fénytechnika, flipchart tábla.
 • A helyszín teljes területén wifi hozzáférés, nagy sebességű internet kapcsolattal.
 • Akusztikus burkolattal rendelkező terem.
 • Szálláslehetőség.
 • Mindenben segítőkész személyzet.
 • Kiegészítő programok.
 • Transzfer szolgáltatás.
 • Fotó és film készítésével a rendezvény megörökítése.
 • Szervezés és lebonyolítás.

Levendulaszüret

A Prónay-kastély 800 tőből álló levendula kertjébe a június végi, július eleji virágzás idején levendulaszüretre várjuk az érdeklődő cégeket.

Szarvasgomba-vadászat

Ki gondolná, hogy az Alsópetény közeli erdők értékes gasztronómiai különlegességnek számító fűszert, vagyis szarvasgombát rejtenek. A felejthetetlen szarvasgomba vadászat titkaiba képzett szarvasgombászunk és kutyája vezeti be a vendégeket.
Természetesen a kóstoló sem marad el, hiszen a zsákmányból séfünk ínycsiklandó fogásokat készít.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu
 

Borkóstoló

Elhozzuk Badacsonyt Nógrádba, hiszen a Prónay-kastély tulajdonosi családjának szőlőbirtokáról érkeznek a kóstolóinkon bemutatott tételek.
Az Örsi-hegy felső részén található Csendes Dűlő Szőlőbirtok mára már 3,5 hektáros szőlőültetvényét majdnem fél évszázada gondozzák tulajdonosai. A badacsonyi borvidék egyik legszebb panorámájával büszkélkedő birtokon a bazaltos talajon növő szőlőből készített olaszrizling, szürkebarát, hárslevelű és kéknyelű komoly hazai és nemzetközi díjakat tudhat magáénak.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu

Kézműves sajtkóstoló

Kézműves sajtok választéka a borkóstoló mellé gyümölcsökkel és csonthéjasokkal.

Angol nyelven is kérhető.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu

Vadak testközelben lélekmelegítővel

Nógrád határában van egy különleges vadaspark, közel s távol nem találunk ehhez hasonlót. A vendégeket traktor viszi be az erdőbe, ahol egy vadlesre felmászva szinte testközelből csodálhatják meg a vadasparkban szabadon élő állatok százait.
(A 1,5 órás program sötétedés előtt két órával indul.) 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu

Akvarell festés

Zsóka László fiatal festőművész az akvarell világába kalauzolja a résztvevőket.
A programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel. A workshop alatt képes az ember teljesen kikapcsolni és csak az alkotásra fókuszálni. 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu

Rózsavilág

Ha szeretnének minőségi időt eltölteni, feltöltődni és valami olyat csinálni, amit még eddig soha, akkor a Rózsavilág, Magyarország első rózsa élményháza a legjobb választás! Megismerhetjük a rózsa titkait, megtudhatjuk, milyen szerepet játszott a különböző történelmi korokban, mire használták a férfiak és mire a nők vagy éppen miért mellőzték.
A Rózsavilágban gasztronómiai kalandozásnak is részesei lehetünk, kóstolhatunk rózsát megszokott ízekhez társítva vagy éppen meghökkentő ízkombinációban…. 
 

Sörkóstoló

Dublinban többszörös díjas Hava István a rétsági Fűtőház Sörfőzde megálmodója a sörkészítésnél minden esetben a minőséget helyezi előtérbe. Kizárólag minőségi - német, belga, amerikai, szlovén - alapanyagokat használva első osztályú termékeket készít családi vállalkozásában. 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu

Katona bácsi mesél...

Mindennek van történelme, múltja, hagyománya, így a sörnek is. Katona Csaba sörtörténész standup jellegű előadásával mutatja be a magyar irodalom és a sör kapcsolatát.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu

Csoki workshop

A workshop résztvevői megismerkedhetnek a csokoládé történetével, kóstolhatnak különleges csokoládékat és a csokimesterek segítségével a workshop végére elkészíthetik saját bonbonjukat, amit haza is vihetnek magukkal.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu

Erdő és csendterápia

Az erdőterápia nem bonyolult, a séta nem hosszú. Sokkal inkább arra figyelünk, hogy a bennünket körülölelő természeti környezetet mind az öt érzékszervünkkel megtapasztaljunk, vezetett relaxáció segítségével lelassuljunk és megtapasztaljuk a csend gyógyító erejét.
A program helytörténeti sétával kiegészíthető.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu

Fedezze fel Alsópetény lenyűgöző tájait!

Érdemes a nálunk töltött idő alatt a Prónay-kastély területén kívülre is kimerészkedni, Alsópetény és környéke ugyanis megannyi természeti csodát rejt. Számtalan szabadidős tevékenységnek hódolhatunk, a környező dombok, erdők ugyanis kitűnő terepet nyújtanak a túrázás, a kerékpározás vagy a nordic walking szerelmeseinek. Ha pedig valami egészen különleges élményre vágyik, vegyen részt szarvasgomba-vadászataink egyikén!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: sales@pronaykastely.hu