Ugrás a tartalomra

SPA programok

 • Medence

  Fürdőházunk a kikapcsolódás szigete, amelyet úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére való pihenési lehetőségeket. A medencében úszással és aquajogging gyakorlatokkal ébreszthetjük fel testünket, a jacuzziban pedig átadhatjuk magunkat a teljes ellazulásnak.

 • Szauna

  Fürdőházunk várja a vendégeket, ahol minden adott a tökéletes ellazuláshoz és felfrissüléshez. Az immunrendszer erősítéséről és a méregtelenítésről az infraszauna, a bioszauna, a Finn szauna, a gőzkabin, valamint az aroma- és sószoba gondoskodik, míg a testi és lelki feltöltődéshez érdemes kipróbálni az élményzuhanyokat, valamint pihenő- és masszázságyainkat.

 • Ceragem massage

  A manuális kezelések mellett vendégeinket két innovatív gép is várja, amelyek a legújabb technológiákkal segítenek elérni a kívánt eredményt. Szépségápolási és alakformáló kezelésünk az alakformálásban, míg jádeköves termomasszázs kezelésünk az egyénre szabott gerincterápiában nyújt hatékony támogatást.

  Megnézem

 • Masszázs

  Egy jó masszázs csodákat tesz – nemcsak a testet frissíti fel, de lehetővé teszi, hogy kicsit kiszakadjunk a rohanó, stresszes hétköznapokból, és átadjuk magunkat a relaxációnak és a feltöltődésnek.

  Kastélyunk masszázskezelések számtalan típusát vonultatja fel – legyen szó hagyományos, ősi módszerekről vagy épp különleges eszközökkel és hatóanyagokkal végzett technikákról –, de egyvalami mindegyikben közös: segítenek visszatalálni és megőrizni testi-lelki egyensúlyunkat és harmóniánkat.

  Megnézem