Vendégházak

A kastély szállodai szobái mellett az igazi falusi turizmust kedvelőknek vintage hangulatú vidéki vendégházainkat is jó szívvel ajánljuk. A vendégházak a faluban, a kastély területén kívül, a kastélytól 5-10 perces sétára találhatóak. A házak teljesen felszerelt konyhával, és fürdőszobás szobákkal rendelkeznek. 

Templomdombi Vendégház

A Templomdombi Vendégház különleges egységet alkot a mediterrán hangulatot kölcsönző jellegzetes kerekes kúttal a kertben; a modern belső kialakítással és az energiatudatos napelemekkel.  A ház tágas konyhával, 1 hálóval, külön fürdővel és mosdóval várja a látogatókat. A pihentető környezet mellett a nappaliban elhelyezett Jadeköves termomasszázs ágy biztosítja a teljes ellazulást. 
Ez a vendégházunk NEM kutyabarát.

Férőhely: 2 fő

    Alsópetény, Petőfi út 161. 

Foglalás

Ribiszke Vendégház

A Prónay-kastély szomszédságában álló vendégházban két kétszemélyes apartman teljesen felszerelt konyhával és apartmanonként külön fürdőszobával áll a vendégek rendelkezésére.

Férőhely: két apartmanban 4 fő

Piros Ribiszke apartman; 2 fő
Fekete Ribiszke apartman; 2 fő

Apartmanonként külön is bérelhető.

   Alsópetény, Kossuth u. 30. 

Foglalás

Körtefa Vendégház

A Körtefa Vendégház egy omladozó, falusi kisház újraálmodása, a házban három kétágyas szoba található egy közös nagy konyhával.  A nyári melegben májustól szeptember végéig a medence hűs vize ad felfrissülést.

Férőhely: 3 szoba; 6 fő + 2 fő részére pótágyazási lehetőség.

Csak a teljes ház bérelhető.

   Alsópetény, Béke u. 10. 

Foglalás

Zsálya Vendégház

A vendégházban két apartman kapott helyet. Az 5 férőhelyes apartmanban egy három- és egy kétágyas szoba található, szobánként külön fürdőszobával, a 2 férőhelyes apartman pedig egy kétágyas szobával és a szobához tartozó fürdőszobával várja vendégeit.
Az apartmanokhoz teljesen felszerelt konyha is tartozik.

Férőhely: két apartmanban 7 fő

1. apartman: 2 szoba; 5 fő
2. apartman: 1 szoba; 2 fő

Apartmanonként külön is bérelhető.

    Alsópetény, Béke u. 1.

Foglalás

Levendula Vendégház

A Vendégház két elszeparálható részből áll, mindegyikben kettő kétágyas, külön fürdőszobás szoba található, így összesen négy szoba áll a vendégek rendelkezésére. Mindkét apartmanban teljesen felszerelt konyha várja a vendégeket. 

Férőhely: két apartmanban 8 fő

1. apartman: 2 szoba; 4 fő 
2. apartman: 2 szoba; 4 fő 

Apartmanonként külön is bérelhető. 

  Alsópetény, Béke u. 2.

Foglalás