Szállás

A Prónay-kastély 6 lakosztálya és 25 modern szállodai szobája a klasszikus eleganciát és finomságot képviseli. A teljes körű felújítás során a lakosztályokba nagy odafigyeléssel beszerzett antik bútorok, pazar textilek és szőnyegek kerültek, a falakat pedig 19-20. századi magyar festők alkotásai díszítik. A modern szállodai szobáinkat a letisztultság jellemzi, a nyugtató színek a magas minőségű matracok a teljes kikapcsolódást garantálják.

Szállodai szobák

A szállodai szobák igényes berendezését és színvilágát a letisztultság és klasszikus elegancia jellemzi. Szállodánk 25 szobája között pótágyazható és összenyitható szobák mellett, családi apartmanok és akadálymentes szoba is található.

Lakosztályok

Pompa és történelmi elegancia járja át lakosztályainkat, ami valódi hozzáadott értéket képvisel minden eltöltött vendégéjszaka alkalmával. A 19. századi stílusú bútorokkal berendezett és textíliákkal díszített belső terek kellemes időutazásra hívják Vendégeinket feltöltődésük során.

Kiskastély

A neobarokk stílusjegyeket magán viselő Kiskastély építészeti különlegessége az, hogy lakóegységeit a négyzet alakú, zárt belső díszudvar (átrium) köré szervezték. A Prónay család ebben az épületben lakott, így a szobák mellett konyha és fürdő is található volt a Kiskastélyban. Az eredeti funkcióhoz hasonlóan a korhű bútorokkal berendezett épületben a szálloda 3 lakosztálya mellett a szalon és az étkező is a vendégek kényelmét szolgálja. 

Alsópetényi Vendégházak

A kastély szállodai szobái mellett az igazi falusi turizmust kedvelőknek vintage hangulatú vidéki vendégházainkat is jó szívvel ajánljuk. A vendégházak a kastélytól 5-10 perces sétára találhatóak. A házak teljesen felszerelt konyhával, és fürdőszobás szobákkal rendelkeznek.