Programok

A Prónay-kastély és Alsópetény számos kulturális és gasztronómiai programot kínál vendégeinek, de a környék az aktív pihenésre vágyóknak és a természet szerelmeseinek is kiváló lehetőségeket rejt.

Kastélyprogramok

A Prónay-kastély több száz éves múltra tekint vissza, szalonjai társasági eseményeknek adtak otthont. A zene, a tánc, a játék és a kiváló ételek fontos szerepet játszottak a vidéki nemesség életében. Az újjáéledt Prónay-kastély ma is megannyi természetközeli, kulturális, szórakoztató és gasztronómiai élmény programmal várja vendégeit. Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg...

Alsópetényi látnivalók

A sokszor a Cserhát kis Svájcaként emlegetett település a dél-cserháti dombok lankái közt meghúzódva terül el. A közel 680 lelkes kistelepülés a nemzetközi főútvonalaktól távol esik, de a környező nagyobb városokból (Vác, Rétság) autóval és busszal is könnyen megközelíthető. Így a település ideális hely a pihenést és kikapcsolódást keresők számára. Jó levegője és a hely atmoszférája marasztaló.

Programok a környéken

Alsópetény és környéke számos érdekes programlehetőséget kínál, ideértve a történelmi látnivalókat, természeti szépségeket és aktív szabadidős tevékenységeket is.