Kastélyprogramok

A Prónay-kastély több száz éves múltra tekint vissza, szalonjai társasági eseményeknek adtak otthont. A zene, a tánc, a játék és a kiváló ételek fontos szerepet játszottak a vidéki nemesség életében. Az újjáéledt Prónay-kastély ma is megannyi természetközeli, kulturális, szórakoztató és gasztronómiai élmény programmal várja vendégeit. Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg...

Kastélylátogatás

A kastély épületeit és a parkját végigjárva bejárjuk a műemlék épületeket és mesélünk a kastélyban élt nemesi családok életéről.

Vezetett kastélyséta: 2.500 Ft/fő
Parkséta egyénileg: 800 Ft/fő, 14 év alatti gyerekeknek 500 Ft/fő

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!
recepcio@pronaykastely.hu

+36 35 530 009

Afternoon tea

Kellemes angol stílusú és hazai motívumokkal kiegészített délutáni teázgatás uzsonna kíséretében, melynek pazar környezetét az alsópetényi Prónay-kastély biztosítja.
A remek hangulat és az autentikus élmény megteremtéséről professzionális személyzetünk gondoskodik.

Következő időpont:

2024. október 6.

Foglaljon asztalt!

Sunday Lunch

Ki ne szeretne vasárnap nyugodtan megebédelni és nem törődni semmivel, csak Vendégként élvezni az ízeket, a csodás környezetet és tökéletes harmóniában zárni a hetet? Mi biztosítjuk a minőségi alapanyagokból készült ételeket és a barátságos kiszolgálást.

Következő alkalom:

2024. november 10. Márton Napi Sunday Lunch

Foglaljon asztalt!

Prónay borszalon

A Prónay Borszalon eseményein különböző hazai pincészetek tételeit kóstolhatják a résztvevők Oláh István séfünk ételkülönlegességeivel.
Induljon a hétvége egy kellemes borvacsorával!

Következő borszalonunk időpontja:

2024. november 15.

Foglaljon asztalt!