Ajánlataink

Ajánlataink mindig igazodnak az aktuális évszakokhoz, ünnepekhez, illetve az ajándékutalványokkal maximálisan személyre szabható mindenki számára az élmény. Kedves személyzetünk, csodásan felújított és berendezett épületeink valamint a mesébe illő kertünk várja szeretettel Vendégeinket!

Nyár a kastélyban

A korhű eleganciával berendezett lakosztályok egész évben, a modern szállodai szobák időszakosan foglalhatóak.

A nyitott időszakok megtalálhatóak a Foglalás menüpont naptárában, a sárga jelzés alatt.

Ünnepi hosszú hétvége: 2024. augusztus 15-19.

Romantika a kastélyban

Ünnepeljék szerelmüket varázslatos környezetben!

Válassza a Prónay-kastélyt, és töltsön el egy romantikus és felejthetetlen hétvégét nálunk!

Az ajánlat 2024.08.31-ig érvényes.

Lánybúcsú

Lánybúcsú a Prónay-kastélyban vagy a vendégházaink egyikében 

Közeleg a nagy nap és szeretné méltóan elbúcsúztatni a leányéveket? Látogasson el barátnőivel vendégházaink egyikébe, ahol zavartalanul pihenhetnek, vagy a Prónay-kastélyba, ahol élvezhetik az egész napos wellness kényeztetést ínycsiklandozó ételek és finomabbnál finomabb koktélok kíséretében.

Legénybúcsú

Legénybúcsú a Prónay-kastélyban vagy a vendégházaink egyikében 

Közeleg a nagy nap és szeretné méltóan elbúcsúztatni a legényéveket? Látogasson el barátaival vendégházaink egyikébe, ahol zavartalanul pihenhetnek, vagy a Prónay-kastélyba, ahol wellness, gasztronómiai élmények és minőségi italok kíséretében lazulhatnak.

Ajándékutalvány

Ajándékozzon felejthetetlen élményt szeretteinek, barátainak legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy évfordulóról! Ha pontosan ismeri a megajándékozott ízlését, akkor előre összeállított élménycsomagjaink ideális választásnak bizonyulhatnak. Amennyiben egy konkrét összeget ajándékozna és meghagyná szerettének a későbbi választás lehetőségét, úgy válasszon kedvére keretösszeges értékutalványaink közül! Az utalványt értékét akár azonnal online is kifizetheti, és mi rögtön elküldjük emailben a letölthető pdf ajándékutalványt!