Templomdombi Vendégház

A Templomdombi Vendégház különleges egységet alkot a mediterrán hangulatot kölcsönző jellegzetes kerekes kúttal a kertben; a modern belső kialakítással és az energiatudatos napelemekkel.  A ház tágas konyhával, 1 hálóval, külön fürdővel és mosdóval várja a látogatókat. A pihentető környezet mellett a nappaliban elhelyezett Jadeköves termomasszázs ágy biztosítja a teljes ellazulást.
 Ez a vendégházunk NEM kutyabarát.

Férőhely: 2 fő

    Alsópetény, Petőfi út 161. 

A szállás ára tartalmazza:

teljesen felszerelt konyha, mosogatógép ● a fürdőben hajszárító, törölköző bekészítés ● mosógép ● termomasszázs ágy használata ●fedett parkoló egy autó részére ● ingyenes Wi-Fi használat ● fedett terasz, napozóágyak ● TV internet alapú streaming szolgáltatással 

Kérésre biztosítjuk:

● kerti grill ● tollasütő

Ingyenes programlehetőség:

● kastélypark séta a Prónay-kastélyban

Étkezési lehetőségek az Alsópetényi Vendégházakban

Helyi ízek kosarai és meleg étkezések

Ribiszke Vendégházunk közösségi terme

A kastély szomszédságában lévő Ribiszke Vendégházunk vintage stílusú közösségi terme egyedi és meghitt hangulatot kölcsönöz kisebb összejövetelekhez.
A teremben teljesen felszerelt konyha, közösségi mosdók, projektor, vetítővászon, flipchart tábla áll a vendégek rendelkezésére.
 

Eszközkölcsönző

A kastély és a vendégházak aktív kikapcsolódást kedvelő vendégei számára eszközkölcsönzést is biztosítunk. Az eszközkölcsönzésről érdeklődjön a recepción.