Szálloda

A Prónay-kastély 6 lakosztálya és 25 modern szállodai szobája a klasszikus eleganciát és finomságot képviseli. A teljes körű felújítás során a lakosztályokba nagy odafigyeléssel beszerzett antik bútorok, pazar textilek és szőnyegek kerültek, a falakat pedig 19-20. századi magyar festők alkotásai díszítik. A modern szállodai szobáinkat a letisztultság jellemzi, a nyugtató színek a magas minőségű matracok a teljes kikapcsolódást garantálják.

Lakosztályok

Pompa és történelmi elegancia járja át lakosztályainkat, ami valódi hozzáadott értéket képvisel minden eltöltött vendégéjszaka alkalmával. A 19. századi stílusú bútorokkal berendezett és textíliákkal díszített belső terek kellemes időutazásra hívják Vendégeinket feltöltődésük során.

Szállodai szobák

A szállodai szobák igényes berendezését és színvilágát a letisztultság és klasszikus elegancia jellemzi. Szállodánk 25 szobája között pótágyazható és összenyitható szobák mellett, családi apartmanok és akadálymentes szoba is található.

Balance Spa

Különálló Fürdőház épületünkkel egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol vendégeink átélhetik a tökéletes pihenés élményét. A regenerálódást, az egészségtudatos életmódot és az egészségmegőrzést támogató programjaink mellett különféle masszázskezelésekkel, hangterápiával, valamint a legújabb technológiájú testkezelő gépekkel és jádeköves masszázságyakkal várunk mindenkit, aki szeretné újra megtalálni testi-lelki egyensúlyát.

Vendégházak

A kastély szállodai szobái mellett az igazi falusi turizmust kedvelőknek vintage hangulatú vidéki vendégházainkat is jó szívvel ajánljuk. A vendégházak a kastélytól 5-10 perces sétára találhatóak. A házak teljesen felszerelt konyhával, és fürdőszobás szobákkal rendelkeznek.