Ribiszke Vendégház

Szeretettel várja vendégeit a piros ajtós Ribiszke vendégház, ami nevét a kert végében futó ribizli bokrokról kapta. A Prónay-kastély szomszédságában álló ház régi, vályog építésű része annak idején a kastély cselédházainak egyike lehetett. A vendégházban két kétszemélyes apartman teljesen felszerelt konyhával és apartmanonként külön fürdőszobával áll a vendégek rendelkezésére.

Az apartman mellett ebben a házban közösségi tér is kialakításra került, mert fontos volt a vendégházakba érkező vendégeinknek egy olyan helyet kialakítani, ahol akár 18 fő is összejöhet egy beszélgetésre, egy céges összetartásra, egy tréningre vagy akár egy közös főzésre. A terem rendelkezik saját felszerelt konyhával, beépített projektorral és wifi hozzáféréssel is. A házhoz tartozó gyönyörű kert és a fedett terasz igazi kikapcsolódást biztosít a vendégek számára.
A Ribiszke Vendégházunk kutyabarát.

Férőhely: két apartmanban 4 fő

Piros Ribiszke apartman; 2 fő
Fekete Ribiszke apartman; 2 fő

Apartmanonként külön is bérelhető.

  Alsópetény, Kossuth u. 30. 

A szállás ára tartalmazza:

● teljesen felszerelt konyha ● a fürdőben hajszárító, törölköző bekészítés ● zárt parkoló 2 autó részére ● ingyenes Wi-Fi használat ● fedett terasz ● napozóágyak ● kutyafekhely, kutyatörölköző, etető- és itatótál ●

Kérésre biztosítjuk:

● bogrács- és bográcsállvány, fabekészítés ● szalonnasütő nyárs ● kerti grill ● tollasütő

Ingyenes programlehetőség:

● kastélypark séta a Prónay-kastélyban

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink:

● reggeli és piknik kosár bekészítés, illetve vacsora lehetőség● nordic walking bot, kerékpár és elektromos kerékpár bérlési lehetőség ● masszázs ● Prónay-kastély látogatása idegenvezetéssel ● Prónay-kastély fürdőház használati lehetőség ● Ribiszke közösségi terem

Étkezési lehetőségek az Alsópetényi Vendégházakban

Helyi ízek kosarai és meleg étkezések

Ribiszke Vendégházunk közösségi terme

A kastély szomszédságában lévő Ribiszke Vendégházunk vintage stílusú közösségi terme egyedi és meghitt hangulatot kölcsönöz kisebb összejövetelekhez.
A teremben teljesen felszerelt konyha, közösségi mosdók, projektor, vetítővászon, flipchart tábla áll a vendégek rendelkezésére.
 

Eszközkölcsönző

A kastély és a vendégházak aktív kikapcsolódást kedvelő vendégei számára eszközkölcsönzést is biztosítunk. Az eszközkölcsönzésről érdeklődjön a recepción.