Levendula Vendégház

Nevét a kerítés mellett végigfutó, 800 tő dús bokrú és átható illatú levendulasorról kapta. Június-július hónapokban fővirágzása idején a lila bokrok illata és látványa megnyugtatja az ide érkezőket. A négy napraforgós minősítésű vendégház két elszeparálható részből áll, mindegyikben kettő kétágyas, külön fürdőszobás szoba található, így összesen négy szoba áll a vendégek rendelkezésére. Mindkét apartmanban teljesen felszerelt konyha várja a vendégeket. A Levendula Vendégház mellett található a Levendula Bár, ahol a nyári hónapokban frissítőkkel várjuk a megfáradt turistákat.
A Levendula Vendégház kutyabarát.

Férőhely: két apartmanban 8 fő

1. apartman: 2 szoba; 4 fő 
2. apartman: 2 szoba; 4 fő 

Apartmanonként külön is bérelhető. 

 Alsópetény, Béke u. 2.

A szállás ára tartalmazza:

● teljesen felszerelt konyha ● a fürdőben hajszárító, törölköző bekészítés ● zárt parkoló négy autó részére ● ingyenes Wi-Fi használat ● gyermekek részére kerti ház homokozóval ● napozóágyak ● kutyafekhely, kutyatörölköző, etető- és itatótál 

Kérésre biztosítjuk:

● bogrács- és bográcsállvány ● fabekészítés ● szalonnasütő nyárs ● kerti grill ● tollasütő.

Ingyenes programlehetőség:  

● kastélypark séta a Prónay-kastélyban

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink:

● reggeli és piknik kosár bekészítés, illetve vacsora lehetőség ● nordic walking bot, kerékpár és elektromos kerékpár bérlési lehetőség ● masszázs ● Prónay-kastély látogatása idegenvezetéssel ● Prónay-kastély fürdőház használati lehetőség

Étkezési lehetőségek az Alsópetényi Vendégházakban

Helyi ízek kosarai és meleg étkezések

Ribiszke Vendégházunk közösségi terme

A kastély szomszédságában lévő Ribiszke Vendégházunk vintage stílusú közösségi terme egyedi és meghitt hangulatot kölcsönöz kisebb összejövetelekhez.
A teremben teljesen felszerelt konyha, közösségi mosdók, projektor, vetítővászon, flipchart tábla áll a vendégek rendelkezésére.
 

Eszközkölcsönző

A kastély és a vendégházak aktív kikapcsolódást kedvelő vendégei számára eszközkölcsönzést is biztosítunk. Az eszközkölcsönzésről érdeklődjön a recepción.