Körtefa Vendégház

A Körtefa Vendégház egy omladozó, falusi kisház újraálmodása. Fedett tornácán a szúette fapadot reggeltől kezdve beragyogja a napsütés, ennél talán csak a táblás üvegablakokkal körülölelt, kis verandán esik jobban a napfürdőzés egy kiadós séta után. Udvarán, éppen a paddal egy vonalban körtefa magaslik és termi a zöldessárga, illatos, szemcsés húsú gyümölcsöket. A négy napraforgós minősítésű házban három, teljesen felszerelt, otthonos szoba, szobánként külön fürdőszobával várja az itt pihenni vágyókat. A konyhában, ahogy ez a ház legfontosabb részéhez méltó, csikótűzhely ontja magából a meleget, a konyhaasztal piros kockás abroszára bőven felfér egy nógrádi finomságokból összerakott reggeli kosár :-). A nyári melegben május végétől (2024-ben május 31-től) szeptember végéig a medence hűs vize ad felfrissülést. (Medence méretei: átmérő: 3,5 m, mélység: 115 cm)
A Körtefa Vendégház kutyabarát.

Férőhely: 3 szoba; 6 fő + 2 fő részére pótágyazási lehetőség.

Csak a teljes ház bérelhető.

  Alsópetény, Béke u. 10. 

A szállás ára tartalmazza:

● teljesen felszerelt konyha ● a fürdőben hajszárító, törölköző bekészítés ● fedett parkoló két autó részére ● ingyenes Wi-Fi használat ● kutyafekhely, kutyatörölköző, etető- és itatótál ● medence használat ● napozóágyak

Kérésre biztosítjuk:

● bogrács- és bográcsállvány ● fabekészítés ● szalonnasütő nyárs ● kerti grill ● tollasütő

Ingyenes programlehetőség:

● kastélypark séta a Prónay-kastélyban

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink

● reggeli és piknik kosár bekészítés, illetve vacsora lehetőség ● nordic walking bot, kerékpár és elektromos kerékpár bérlési lehetőség ● masszázs ● Prónay-kastély látogatása idegenvezetéssel ● Prónay-kastély fürdőház használati lehetőség

Étkezési lehetőségek az Alsópetényi Vendégházakban

Helyi ízek kosarai és meleg étkezések

Ribiszke Vendégházunk közösségi terme

A kastély szomszédságában lévő Ribiszke Vendégházunk vintage stílusú közösségi terme egyedi és meghitt hangulatot kölcsönöz kisebb összejövetelekhez.
A teremben teljesen felszerelt konyha, közösségi mosdók, projektor, vetítővászon, flipchart tábla áll a vendégek rendelkezésére.
 

Eszközkölcsönző

A kastély és a vendégházak aktív kikapcsolódást kedvelő vendégei számára eszközkölcsönzést is biztosítunk. Az eszközkölcsönzésről érdeklődjön a recepción.