Ugrás a tartalomra

Szálloda, rendezvény- és konferencia helyszín Budapesthez közel

Prónay-kastély, Rendezvényterem
Szálloda, rendezvény- és konferencia helyszín Budapesthez közel
19. századi környezet a 21. század kényelmével és igényeivel kiegészítve

A Prónay-kastély Budapesthez és a repülőtérhez közel, Alsópetény főutcájában, a templomdombbal átellenben található. A nógrádi nemesi kúriák sorában az alsópetényi kastély sorsa nem a pusztulás, hanem a megújulás lett.

A teljes körűen felújított műemlékegyüttes esküvők, családi és baráti események illetve tréningek, konferenciák, szakmai és kulturális rendezvények helyszíneként a régmúltat idéző, békebeli hangulattal várja Önöket. Rendezvényeinkhez igény esetén kizárólagos használatot tudunk biztosítani, így az Önök nyugalmát más vendég nem zavarhatja meg.

Prónay logó

A kastély reprezentatív termei, a dísztóra és kastélyparkra nyíló szalonja üzleti rendezvények, esküvők és privát összejövetelek elegáns helyszíne. 

A gyönyörű lakosztályok és a modern szállodai szobák a rendezvényre érkező vendégek teljes kényelmét szolgálják. 

A maximum 150 fő befogadására alkalmas, hang-, fény- és vetítéstechnikával valamint akusztikus burkolattal ellátott, közvetlenül a kastélyparkhoz csatlakozó rendezvényterem és több különterem áll rendelkezésre.

A vendégeknek a kastély igazi élményt nyújt. A múlt század eleji hangulat, a minden évszakban csodás park, a felüdülést adó fürdőház, a finom ételek és a személyzet mosolya feledhetetlenné teszi a kastélyban töltött időt, amit egyéb programokkal kiegészítve fűszerezünk. Természet közeli, kreatív és kóstoló programok várják vendégeinket, fontos számunkra, hogy hozzánk érkezőknek Nyugat-Nógrád kincseit is megmutassuk.

Rendezvények

Esküvők

AZ ÁLOM NÁLUNK MEGVALÓSUL...

Távol él családjától? Szeretné esküvőjén összehozni a rokonokat, barátokat? Budapesthez és a reptérhez közel, a szállás és az esküvő teljes programja egy helyen. Varázslatos hely, felejthetetlen élmény, kulináris élveztek!

Céges rendezvények

EGY HELY, AHOL A MUNKA IS KIKAPCSOLÓDÁS!

Színvonalas és egyedi hangulatú tréning helyszínek a Prónay-kastély korhűen berendezett szalonjaiban és modern rendezvénytermében.

Céges rendezvények esetén helyszínünk 5 főtől 150 főig áll az Önök rendelkezésére.

Családi, baráti rendezvények

A PRÓNAY-KASTÉLY ÖSSZEHOZZA A CSALÁDOT!

A földrajzi távolság és a rengeteg munka egyre kevesebb időt hagy a családra és a barátokra. A Prónay-kastélyban összehozhatja a családot, ünnepelhet együtt a barátokkal, rég nem látott ismerősökkel.

Privát összejövetelek esetén helyszínünk 5 főtől 150 főig áll az Önök rendelkezésére.

Szép napot!

 

Ezúton szeretnénk, hálánkat kifejezni a nagyszerű nap, profi lebonyolításért, segítségért!

Gyakorlatilag az összes vendégünk teljes és kiváló véleménnyel és jó érzéssel távozott!

A helyszín gyönyörű volt, az ételekről csak is szuper lativuszokban tudnánk beszélni, a kollégáid szívből kedvesek voltak!

Nem volt egy perc sem, amiben tolakodó vagy zavaró lett volna a jelenlétük!

Külön gratulálunk nekik, nagyszerű munkát végeztek!

 

További sok sikert és sok rendezvényt kívánunk:

Péter&Erika

2022-es esküvői pár

Mesés esküvőnk volt nálatok, ezerszer szebb mint, azt valaha gondoltuk! Hálásan köszönjük a rengeteg szervezést, segítséget mindent!!! :) Szuper csapat vagytok és minden vendégünk nagyon elégedett volt mindennel! Többször is elmondták, hogy mennyire kedvesek vagytok meg a személyzet is. Imádták az ételeket, a szállást mindent. 

Csodás idő is volt, én nagyon hálás vagyok ezért..szerintem mindenki nekünk szorított aznap, hogy ilyen idő legyen :DDD

Mivel nagyon megszerettük a kastélyt és benneteket, bízunk benne, hogy a jövőben még sokat fogunk találkozni! :) 

 

Dóri & Lehel

egy ifjú pár

"Szeretném nektek megköszönni az esküvő kapcsán nyújtott minden szolgáltatást, és azt a sok segítséget amit kaptunk tőletek. Egyszerűen tökéletes volt, álom szép volt az esküvőnk, szóval köszönjük szépen, hogy ezen a meseszép helyszínen élhettük át ezt az eseményt. :) "

 

 

Dr. Sz. Alexandra

menyasszony

"Sosem jártunk Alsópetényen az esküvőszervezés előtt. Mind számunkra mind családunk, barátaink számára teljesen ismeretlen volt a falu. Az első utunk a kastélybejárásra vezetett. Már az odavezető út gyönyörű volt és különleges. Alsópetény és a kastély egy kis ékszerdoboz, amibe mi azonnal beleszerettünk. Mivel az esküvőnket egy olyan különleges helyszínen szerettük volna megtartani, ami felejthetetlen élményt ad nem csak számunkra, de az általunk meghívott vendégeknek is. Nagyon fontos volt továbbá, hogy a kastélyban lehetőség van 100 fő feletti násznép kényelmes vacsoráztatására és elszállásolására egy gyönyörű helyszínen.
Minden számunkra fontos igény megtalálható volt az ajánlatban. A kastélyban dolgozók kedvessége és őszintesége, nem utolsó sorban a profizmus amit már az ajánlatkérés és az első helyszínbejáráskor kaptunk mind-mind oda vezetett, hogy a kastélyt válasszuk.
Számunkra nagyon fontos volt a bizalom, a közvetlenség és a barátságosság és ezt mind-mind meg is kaptuk. A bizalom és Prónay-kastély szervezői oldaláról tapasztalt odaadás különösen fontos volt, tekintve, hogy esküvőnket külföldről, mindeféle eskövőszervező segítsége nélkül akartuk megszervezni. "

 

Evelin és Norbert
Evelin és Norbert

egy ifjú pár

Kedves Csapat!

Nagyon örülünk, hogy az elmúlt évben megismerhettünk titeket és a csodálatos Prónay-kastélyt, ami örökké egy mesebeli helyszín lesz számunkra.
Köszönjük szakértelmeteket, profizmusotokat, kedvességeteket, amelyet az első pillanattól az utolsóig tanúsítottatok. Élmény volt veletek az esküvőszervezés! 

Minden jó kívánunk nektek!

Bea & Dani
Szeretettel:

Bea & Dani

Egy egészen különleges hely - különleges emberekkel! A wellness részleg már önmagában egy kis oázis, a Prónay víz, levendula szörp, levendula lekvár, saját készítésű sajt pedig a "hibás" azért, hogy másfél órát reggeliztünk minden nap. Ha lehetne, hat csillagot adnék!!! Biztos, hogy még megyünk!

Judit Hidasi

főszerkesztő

It was two perfect days for me and my company. I would like to say many thanks to the colleagues of the castle for the brilliant organization and excellent support!
We plan coming back again in the near future.

Brigitta N.

Pharma assistant

We did our wedding at Pronay in August and have to say everything was amazing. The venue, the staff, everyone was so friendly and helpful. Thank you for making our wedding celebration so special. Denise & Attila

Denise
Denise Zijlstra

bride

Gyönyörű környezet, remek vendéglátás. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek !!  :)

Monika Focková

menyasszony

Kedves Tömösvári Szilvia és Szomolya Szabina!

 

Hálás köszönetemet fejezem ki Önöknek a leányom május 11-i esküvője kapcsán végzett előkészítő és szervező munkájukért, valamint az egész hétvége során Szilvia személyes közreműködéséért! A kedvességük, az alaposságuk, a gondoskodásuk minden előzetes várakozásunkat felülmúlta! A rendezvény helyszíne és a közreműködők egyaránt megfeleltek minden elvárásnak és hozzájárultak az egyik legnagyobb családi eseményünk magas színvonalú lebonyolításához.

Csak ajánlani tudom és fogom is az Önök gyönyörű kastélyát és a profi, ugyanakkor nagyon kedves közreműködésüket bárkinek, aki ilyen körülményeket szeretne biztosítani rendezvénye lebonyolításához!

Még egyszer köszönök mindent!

 

V. Imre

örömapa